Professioneel en servicegericht

Wij zijn Wijdverspreid, een team met zeer ervaren en gemotiveerde mensen die al jaren in de verspreiding actief zijn. Met onze ervaring, professionaliteit en enthousiasme zorgen wij ervoor dat uw boodschap wijds verspreid wordt.

Ons drukwerk wordt door onszelf geproduceerd op een van de beste drukstraten van Nederland. Daardoor kunnen wij op dit gebied concurreren met de goedkoopste drukwerkleveranciers van Nederland.

Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem! Wijdverspreid werkt samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van een huisstijl of het vormgeven van een nieuwe of bestaande campagne. Tevens kunnen kleine aanpassingen aan een bestand of DTP werkzaamheden in orde worden gemaakt door ons eigen opmaakteam. Geen problemen met uw druk bestanden, wij ontzorgen u graag!

Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op ons professioneel ingerichte netwerk van regionale verspreiders in Nederland. Door zowel het drukken als het verspreiden via een gebruiksvriendelijke website aan te bieden, kunnen we de beste service leveren voor de laagste prijs. Onze prijzen zijn transparant en voor iedereen inzichtelijk.


Ad van Geloven Ad van Geloven Gamma Gamma Tielbeke Tielbeke Planet Happy Planet Happy