Wilt u mensen kennis laten maken met uw bedrijf of organisatie of wilt u uw producten en eventuele aanbiedingen onder de aandacht brengen? Folders of flyers verspreiden is een eenvoudige manier om eventuele nieuwe klanten kennis te laten maken met uw bedrijf, producten en/of diensten. Wilt u flyers of folders verspreiden in heel Nederland of een gedeelte van Nederland? Dan is het aan te raden om een professioneel bedrijf in te huren. Zo weet u zeker dat het verspreiden van uw reclamemateriaal op de juiste wijze wordt uitgevoerd en wordt u bovendien volledig ontzorgd. Bent u op zoek naar een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf? Wijdverspreid is reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Wij kunnen er voor zorgen dat uw boodschap door heel Nederland of slechts een gedeelte van Nederland verspreid wordt.

Reclamefolders verspreiden: wat moet u weten

Wilt u folders of flyers verspreiden voor uw bedrijf of organisatie? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid kunt u folders, flyers, brochures, huis-aan-huis reclame en ander drukwerk laten verspreiden. Bij de verspreiding van folders of flyers komt veel kijken. Om u zo goed mogelijk te helpen vindt u op onze website een overzichtelijk bestelproces. Daarnaast leest u in de onderstaande tekst meer over de verspreiding van folders en flyers bij Wijdverspreid. Heeft u vragen over het verspreiden van flyers en folders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Folders verspreiden

Voor het drukken en verspreiden van folders bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid beschikt over een breed netwerk aan regionale verspreiders, die er voor zorgen dat uw folders in elke hoek van Nederland bezorgd kunnen worden. Het is mogelijk om uw folders alleen in een bepaalde plek te laten bezorgen, maar u kunt ook kiezen voor een straal rondom een bepaalde plaats. Naast de verspreiding van folders kunnen wij ook het drukken van flyers en folders voor onze rekening nemen. Wijdverspreid is de goedkoopste drukken-verspreiden combinatie in Nederland. Bij ons heeft u de keuze uit diverse formaten papier (A3, A4, A5 en andere, afwijkende formaten) en kunnen de door u bestelde folders op verschillende manieren gevouwen worden. Van een wikkelvouw tot een harmonicavouw, alles is mogelijk. Wilt u folders laten verspreiden door Wijdverspreid? Wij zijn u graag van dienst.

Flyers verspreiden

Wilt u flyers laten verspreiden? Naast folders kunnen wij van Wijdverspreid ook flyers verspreiden. De verspreiding van flyers is goedkoper dan de verspreiding van folders, omdat flyers slechts één pagina betreffen en bovendien niet gevouwen hoeven te worden. Bij Wijdverspreid hebben wij voor elk bedrijf en elke organisatie een passende flyer. Zo heeft u de keuze uit verschillende formaten en papiersoorten, kunt u kiezen tussen dubbelzijdige en enkelzijdige bedrukking en kunt u zelf bepalen wanneer uw flyers verspreid worden. Wilt u dat uw flyers zo snel mogelijk verspreid worden? Bij Wijdverspreid is het mogelijk dat uw flyers al binnen 2 tot 3 weken worden verspreid. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van flyerverspreiding? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Flyers en folders verspreiden: Hoe werkt het

Het verspreiden van folders en/of flyers is met Wijdverspreid een fluitje van een cent. Wij leggen u uit hoe het werkt.

Aanvragen

Wilt u folders of flyers laten verspreiden? De verspreiding van folders en/of flyers begint bij het plaatsen van een aanvraag op onze website. In het bestelproces kunt u kiezen waar u uw reclamedrukwerk wilt laten verspreiden, wie verantwoordelijk is voor het aanleveren en drukken van uw folder/flyer (uzelf of Wijdverspreid), of het drukwerk wel of niet gevouwen moet worden, hoe het drukwerk gevouwen moet worden, welk soort en welke grootte papier gebruikt moet worden, of het drukwerk geseald moet worden en wanneer het drukwerk verspreid moet worden.

Aanleveren

Heeft u er voor gekozen om uw drukwerk zelf te laten ontwerpen? Dan moet het ontwerp uiteraard op tijd worden aangeleverd. De uiterste datum waarop het drukwerk moet worden aangeleverd krijgt u tijdens het bestelproces te zien. De aangeleverde materialen moeten uiteraard aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen vindt u in de aanleverspecificaties. Voldoet uw materiaal aan alle eisen? Dan kan het aangeleverd worden en gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het drukken.

Verspreiden

Na het drukken kan uw drukwerk verspreid worden. Het verspreiden van het drukwerk nemen wij voor onze rekening. Dankzij ons uitgebreide netwerk van regionale verspreiders hebben wij de beschikking over meer dan 20.000 bezorgers. Hierdoor kunnen wij uw folders overal in Nederland verspreiden.

Wetten en regels voor de verspreiding van flyers en folders

Het drukken en verspreiden van folders en flyers moet aan een aantal regels voldoen. Voor het verspreiden van huis-aan-huis reclame gelden geen wetten of regels. Dit mag dus zonder toestemming of vergunning van de gemeente worden uitgevoerd. Echter, het reclamemateriaal zelf moet wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze voldoen aan de regels van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken - Misleidende Reclame en aan de Nederlandse Reclame Code. Het is aan te raden om deze wetten te raadplegen voordat u een flyer/folder ontwerpt of laat ontwerpen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Wilt u meer weten over de wetten en regels voor de verspreiding van flyers en folders? Meer informatie over deze wetten vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Reclamefolders verspreiden: De kosten

”Wat kost het drukken en verspreiden van reclamefolders?” Een veel gestelde vraag. De kosten voor het drukken en verspreiden van flyers en folders zijn echter afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op de vraag wat het drukken en verspreiden van reclamefolders kost. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw bedrijf of organisatie? Dan kunt u uiteraard altijd een offerte aanvragen via onze website.

Offerte aanvragen

De kosten voor de verspreiding van flyers en folders verschilt per aanvraag. Wilt u deze kosten duidelijk hebben voordat u een bestelling plaatst? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte doet u door het bestelproces door te lopen. Bij de 5e stap van het bestelproces, de stap “Betaling”, kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: een iDeal betaling, een betaling via overboeking of het aanvragen van een offerte. Door bij deze stap te kiezen voor het aanvragen van een offerte ontvangt u automatisch een offerte in uw mailbox. In deze offerte staan al uw keuzes en de kosten overzichtelijk gesorteerd, zodat u er nog even goed naar kunt kijken. Wilt u uw bestelling vervolgens definitief maken? In de e-mail met de offerte vindt u een knop waar u uw offerte om kunt zetten naar een opdracht. Hierdoor maakt u met een paar klikken van uw offerte een definitieve bestelling.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij Wijdverspreid vindt u alle onderdelen van folderverspreiding op één adres. U kunt bij ons terecht voor zowel het ontwerpen als het drukken en verspreiden van flyers én folders. Wijdverspreid beschikt over een groot netwerk van regionale verspreiders en ruim 20.000 bezorgers. Deze regionale verspreiders zijn gesitueerd in heel Nederland, waardoor wij uw drukwerk door heel Nederland kunnen verspreiden. En omdat het drukwerk door onszelf kan worden geproduceerd in één van de beste drukstraten van Nederland kunnen wij makkelijk concurreren met zelfs de goedkoopste drukwerkleveranciers. Beschikt u nog niet over een ontwerp voor uw drukwerk? Wijdverspreid werkt samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en vormgeven van een huisstijl of een nieuwe campagne. Daarnaast kan ons eigen opmaakteam kleine aanpassingen aan uw bestanden doorvoeren. Wilt u folders en flyers laten ontwerpen, drukken en verspreiden? Ons enthousiaste, ervaren team van professionals is u graag van dienst.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over flyerverspreiding of folderverspreiding, wilt u meer weten over de mogelijkheden van folders verspreiden voor bedrijven en andere organisaties of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u graag advies.


Fysius Fysius Gamma Gamma Ad van Geloven Ad van Geloven Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars