Drukwerk blijft steeds een zeer sterk medium, ondanks de mogelijkheid om folders digitaal te bekijken. De huis-aan-huisfolder is hét middel om zoveel mogelijk, maar liefst 11,5 miljoen, Nederlanders te bereiken. Dit is zeker drie keer zoveel als de groep Nederlanders die digitaal de reclame bekijken.

In 2014 hadden 10,7 miljoen Nederlanders geen drukwerksticker tegenover 2,3 miljoen Nederlanders die wel een drukwerksticker hadden. Maar dit betekent niet dat deze laatste groep geen folders of flyers leest. Net iets meer dan de helft leest wel  papieren folders en dit bereik is groter dan bij de digitale folders. Papieren folders en flyers lijken ook meer invloed te hebben op de emotie. Ze leiden sneller tot een aankoop dan een digitale folder.

De belangrijkste reden om folders, flyers en drukwerk te lezen is om op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen, maar de tweede reden is dat mensen het lezen van folders zien als een stukje ontspanning.

Ons netwerk voor verspreiding van drukwerk reikt ver. Wij verspreiden in Nederland, België en zelfs in delen van Duitsland. Wij beschikken over een van de beste drukwerkstraten van Nederland (voor de kenners: Sakurai SD) . Hierdoor kunnen wij zeer voordelig drukwerk verzorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voordelen van het verspreiden van drukwerk:

Wilt u ook folders drukken en verspreiden in Nederland? Wacht niet langer, selecteer uw verspreidingsgebied en upload uw huis-aan-huis drukwerk gemakkelijk via onze website.


Fysius Fysius Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars Gamma Gamma Gemeente Midden-Drenthe Gemeente Midden-Drenthe