Folders en flyers laten ontwerpen

Wilt u een flyer of reclamefolder laten ontwerpen? Wijdverspreid is hét adres voor het ontwerpen van folders, flyers en kranten. Wij beschikken over een eigen ontwerpteam dat allerlei soorten folders en flyers voor u kan ontwerpen. Ons ervaren ontwerpteam kan folders of flyers ontwerpen voor bedrijven, winkels, non-profitorganisaties en andere opdrachtgevers. Wilt u een folder, flyer of krant laten ontwerpen? De ontwerpers van Wijdverspreid zijn u graag van dienst.

Folders laten ontwerpen

Wilt u voor uw bedrijf of winkel een folder laten ontwerpen? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid kunt u allerlei verschillende formaten en stijlen folders laten ontwerpen. Zo kunt u kiezen voor verschillende vouwwijzen, zoals een enkele vouw, een wikkelvouw of een harmonicavouw, en heeft u de keuze uit diverse formaten. Van een folder met een A6 formaat tot een folder met een A4 formaat, alles is mogelijk. Onze ontwerpers zijn gewend om met allerlei verschillende formaten te werken en stellen graag een folderontwerp voor u op. Wilt u folders laten maken door een ervaren ontwerper? Het professionele ontwerpteam van Wijdverspreid is u graag van dienst.

Flyers laten ontwerpen

Wilt u flyers laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Ook daarbij kan Wijdverspreid u van dienst zijn. Het ontwerpen van een flyer is uiteraard goedkoper dan het ontwerpen van een folder, omdat een flyer slechts uit één pagina bestaat. Het is mogelijk om een flyer dubbelzijdig te laten bedrukken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw flyer enkelzijdig te laten bedrukken. Het enkelzijdig bedrukken van een flyer is uiteraard goedkoper. Het is mogelijk om alleen een flyer te laten ontwerpen, maar u kunt bij Wijdverspreid ook flyers laten ontwerpen en drukken. Zo blijft alles op één adres en hoeft u zelf niet op zoek naar een drukker. Wilt u een flyer laten maken? Het ervaren ontwerpteam van Wijdverspreid kan alle soorten drukwerk ontwerpen en is u graag van dienst.

Het ontwerpteam van Wijdverspreid

Wijdverspreid beschikt over een eigen ontwerpteam. Ons ontwerpteam bestaat uit ervaren grafische ontwerpers, die allerlei soorten flyers en folders kunnen ontwerpen conform de huisstijl van de opdrachtgever. Van informatieve flyers tot folders met de aanbiedingen van de week, alles is mogelijk. Beschikt uw bedrijf nog niet over een huisstijl? Ook dat is geen probleem. Onze ontwerpers stellen er graag één voor u op.

Flyer of folder laten ontwerpen kosten

Wilt u een flyer of folder laten maken door het ontwerpteam van Wijdverspreid en bent u benieuwd naar de kosten? De kosten voor het ontwerpen van een flyer of folder zijn afhankelijk van de grootte van het reclamedrukwerk. Daarom kunt voor een prijsindicatie het beste een offerte opvragen of even contact met ons opnemen. Wilt u tekst, foto’s of andere afbeeldingen in uw flyer of folder laten afdrukken? Dan moet u deze uiteraard zelf aanleveren. Heeft u vragen over een reclamefolder laten ontwerpen door Wijdverspreid? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u graag advies.

Folder of flyer zelf ontwerpen en aanleveren

Wilt u een folder of flyer laten drukken in de drukkerij van Wijdverspreid maar het ontwerp van deze flyer of folder zelf aanleveren? Ook dat is mogelijk. Wijdverspreid beschikt over een hypermoderne drukstraat van het merk KBA Rapida. Deze drukstraat maakt het mogelijk om snel en goedkoop flyers en folders te drukken, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Wanneer u er voor kiest om alleen gebruik te maken van onze drukservice en niet van ons ontwerpteam, is het belangrijk dat uw aangeleverde ontwerp voldoet aan de aanleverspecificaties. Het is aan te raden deze specificaties goed door te lezen, om vervelende situaties te voorkomen. Mocht het, ondanks goed opletten van uw kant, voorkomen dat uw folder of flyer toch niet helemaal aan de aanleverspecificaties voldoet, dan past ons ontwerpteam dat gratis voor u aan.

Flyers of folders laten ontwerpen, drukken en verspreiden door Wijdverspreid

Wijdverspreid kan niet alleen het ontwerpen en drukken van de folder voor u uitvoeren, u kunt ook bij ons terecht voor het verspreiden van flyers of folders. Zo kunt u er voor kiezen om uw flyer of folder bij ons te laten ontwerpen, drukken en verspreiden. Wijdverspreid is één van de goedkoopste reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijven van Nederland. U kunt bij ons tegen een scherpe prijs terecht voor het totaalpakket. Wijdverspreid beschikt over een netwerk van regionale verspreiders, waardoor wij een landelijke dekking hebben. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen en drukken van flyers en folders en kunnen deze folders ook voor u door heel Nederland verspreiden.

Offerte opvragen voor ontwerpen, drukken en verspreiden

Bent u benieuwd naar de prijs van het ontwerpen, drukken en verspreiden van flyers, folders of kranten? Dan kunt u een offerte opvragen. Een offerte opvragen doet u door het bestelproces te doorlopen. Bij de vijfde stap, “Betalen”, kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te ronden, maar kunt u er ook voor kiezen om een offerte aan te vragen. Wanneer u er voor kiest om een offerte aan te vragen, wordt de offerte van uw bestelling naar u toe gemaild. In de e-mail met de offerte vindt u een knop waarmee u eenvoudig uw offerte om kunt zetten naar een definitieve bestelling. Zo hoeft u uw bestelling niet opnieuw samen te stellen en kunt u met een paar klikken uw bestelling definitief maken.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij Wijdverspreid zijn alle diensten die te maken hebben met het drukken en verspreiden van reclamedrukwerk onder één dak samengebracht. Dat houdt in dat u bij Wijdverspreid terecht kunt voor het ontwerpen, drukken én verspreiden van reclamedrukwerk door heel Nederland. Van folders en flyers tot huis-aan-huisreclame en brochures ontwerpen, wij kunnen u op alle vlakken van dienst zijn. Wijdverspreid beschikt over een eigen ontwerpteam, dat bestaat uit ervaren en vakkundige ontwerpers met gevoel voor kleur en stijl. Onze ontwerpers kunnen volledige flyers, folders en kranten voor u ontwerpen of kleine aanpassingen doorvoeren aan een door u aangeleverd ontwerp. Wijdverspreid beschikt over een hypermoderne drukstraat. Dankzij deze drukstraat kunnen wij uw drukwerk snel en tegen een scherpe prijs drukken, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Naast het ontwerpen en drukken van folders en flyers kunt u ook bij ons terecht voor het verspreiden van reclame. Wijdverspreid beschikt over een groot netwerk van regionale verspreiders. Dankzij dit netwerk kunnen wij uw reclame ontwerpen en in alle hoeken van Nederland verspreiden.

Contact, informatie en advies

Goedkoop een flyer laten ontwerpen is dankzij Wijdverspreid voor iedereen bereikbaar. Van kledingwinkels tot supermarkten en van non-profitorganisaties tot bouwmarkten, het ontwerpteam van Wijdverspreid kan voor iedereen een passende folder of flyer ontwerpen. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u een folder laten ontwerpen door ons ontwerpteam? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee over een reclamefolder laten maken.


Gemeente Midden-Drenthe Gemeente Midden-Drenthe Gamma Gamma Ad van Geloven Ad van Geloven Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars