Kranten drukken

Wilt u kranten laten drukken voor uw bedrijf of organisatie? Een krant is een leuke, toepasselijke manier om nieuws over een bedrijf, een branche, een sector of een bepaald onderwerp bekend te maken. Daarnaast biedt een krant ruimte voor advertenties waardoor bedrijven die te maken hebben met de krant een kans krijgen om te adverteren. Het drukken van een krant kunt u het beste over laten aan een professionele drukkerij. Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist en een expert op het gebied van allerlei soorten drukwerk. Van reclamefolders tot flyers en kranten, wij kunnen allerlei soorten reclamedrukwerk tegen een scherpe prijs drukken en eventueel ook verspreiden. Wilt u tegen een scherpe prijs kranten drukken en toch genieten van goede kwaliteit? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres.

Kranten laten drukken door Wijdverspreid

Wilt u kranten laten drukken voor uw bedrijf, sector, branche of organisatie? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we ook dat kwaliteit betaalbaar moet blijven. Dankzij onze hypermoderne drukstraat kunnen wij tegen een scherpe prijs kranten drukken van hoge kwaliteit. Dat houdt in dat uw kranten met heldere kleuren worden gedrukt, goed worden uitgesneden en op de juiste wijze gevouwen worden, tegen een scherpe prijs. Dankzij onze verschillende formaten en ruime keuze op het gebied van papiersoorten kunt u bovendien altijd een krant laten drukken die helemaal aansluit op uw wensen. Wilt u kranten laten drukken voor uw bedrijf of organisatie? Bij Wijdverspreid bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig drukwerk tegen een scherpe prijs.

Het ontwerpen van kranten

Wilt u kranten laten drukken? U kunt er voor kiezen om het ontwerp in eigen beheer te houden, maar het is ook mogelijk om het ontwerpen van uw krant uit te besteden aan Wijdverspreid. Wilt u het ontwerpen van uw krant aan ons uitbesteden? Wijdverspreid werkt samen met een team van professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en vormgeven van reclamedrukwerk en kranten. Zij nemen het ontwerpen van uw krant graag voor hun rekening. Wanneer u er voor kiest om uw krant door ons te laten ontwerpen, bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de inhoud zoals afbeeldingen, tekst en eventuele advertenties. Ons team van ontwerpers zorgt er vervolgens voor dat de inhoud op de juiste wijze in de krant wordt weergegeven. Het ontwerpen van uw krant verloopt uiteraard in overleg met u. Zo weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een ontwerp aanleveren

Houdt u het ontwerpen van uw krant liever in eigen beheer? Ook dat is mogelijk bij Wijdverspreid. Wanneer u het ontwerp zelf wilt aanleveren is het belangrijk dat u zich houdt aan de aanleverspecificaties. In onze aanleverspecificaties staat precies beschreven aan welke eisen het ontwerp moet voldoen. Door deze specificaties in acht te nemen zorgt u ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt en worden vervelende situaties voorkomen. Mocht er, ondanks het nauwkeurig volgen van de aanleverspecificaties, toch iets mis zijn gegaan met het ontwerp van uw krant? Dan past ons eigen team van ontwerpers het gratis voor u aan.

Over onze drukstraat

Om drukwerk van hoge kwaliteit te kunnen produceren is een betrouwbare drukstraat onmisbaar. Wijdverspreid beschikt over een krachtige, moderne drukstraat van het merk Sakurai. Dankzij deze professionele drukstraat kunnen wij snel grote aantallen kranten drukken in allerlei formaten, zonder in te leveren op de kwaliteit. Zo kunnen uw kranten binnen 2 weken gedrukt worden.

Op één adres kranten laten ontwerpen, drukken en verspreiden

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw kranten niet alleen kunt laten drukken, maar waar u ze ook kunt laten verspreiden? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid vindt u alles onder één dak. Van het ontwerpen en drukken tot het verspreiden van kranten, wij kunnen alle onderdelen voor onze rekening nemen. Bij Wijdverspreid heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een expert op het gebied van reclamedrukwerk en -verspreiding en actief in heel Nederland. Bij Wijdverspreid vindt u alles onder één dak. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor het ontwerpen, drukken én verspreiden van allerlei soorten reclamedrukwerk, zoals folders, flyers, huis-aan-huisreclame en kranten. Ons eigen ontwerpteam kan ervoor zorgen dat uw reclamemateriaal geheel volgens uw wensen wordt ontworpen en dankzij onze betrouwbare drukstraat wordt uw drukwerk snel doch nauwkeurig gedrukt. Uw drukwerk kan vervolgens dankzij onze beschikking over meer dan 20.000 bezorgers razendsnel verspreid worden in alle regio’s van Nederland. Zo kunnen wij u op alle fronten van dienst zijn. Wilt u reclamedrukwerk laten ontwerpen, drukken en verspreiden? Voor al uw reclamedrukwerk en -verspreiding bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Ons team van professionals staat voor u klaar en denkt graag met u mee.

Contact

Dankzij Wijdverspreid is kranten drukken betaalbaar en voor iedereen bereikbaar. Van bedrijven tot goede doelen en van brancheorganisaties tot sportclubs, iedereen kan bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en eventueel verspreiden van reclamedrukwerk zoals kranten. Heeft u vragen over kranten drukken, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Fysius Fysius Planet Happy Planet Happy Gemeente Meppel Gemeente Meppel Ad van Geloven Ad van Geloven