Kranten verspreiden

Wilt u kranten laten verspreiden in één of meerdere regio’s in Nederland? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Alle onderdelen van krantenverspreiding zijn bij ons op één adres gevestigd. Bij Wijdverspreid ben je verzekerd van kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Door het verspreiden van kranten en ander reclamedrukwerk uit te besteden aan Wijdverspreid bent u volledig ontzorgd en weet u zeker dat uw kranten op de juiste wijze verspreid worden.

Kranten verspreiden: wat moet u weten

Wilt u een bepaalde stad of regio kennis laten maken met uw bedrijf, branche, sector of organisatie? Dan is een reclame krant laten verspreiden iets voor u. Door te kiezen voor een krant valt uw reclamedrukwerk goed op tussen het andere drukwerk en wordt u boodschap op een unieke manier verteld. Een krant biedt bovendien meer ruimte en mogelijkheden dan een folder of flyer. Zo kunt u er voor kiezen om andere (partner)bedrijven te laten adverteren in uw krant en kunt u artikelen schrijven over bepaalde onderwerpen. Wilt u kranten laten verspreiden in een bepaalde regio? Op onze website vindt u een overzichtelijk bestelproces, waarin u precies kunt zijn op welke verschillende manieren u kranten kunt verspreiden en wat de kosten van krantenverspreiding zijn. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Goedkoop kranten verspreiden

Het verspreiden van reclamedrukwerk is een flinke investering. Wilt u de kosten zo laag mogelijk houden, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw reclame? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid hechten we veel waarde aan drukwerk van hoge kwaliteit, maar vinden we dat het deze kwaliteit ook betaalbaar moet blijven. Bij Wijdverspreid ben je altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig drukwerk tegen een scherpe prijs. Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Hoe werkt het verspreiden van kranten

Voordat uw kranten verspreid kunnen worden, moeten ze aangeleverd worden. Het aanleveren van de kranten kan op verschillende manieren. Wij leggen u uit hoe het werkt.

Aanvragen

Kranten verspreiding begint bij het plaatsen van een aanvraag. De aanvraag kunt u plaatsen via het bestelproces op onze website. In het bestelproces kunt u kiezen welk papiersoort en welk formaat gehanteerd moet worden en wie er verantwoordelijk is voor het ontwerpen en drukken van de kranten. Zo kunt u ervoor kiezen om het hele proces, van ontwerpen tot verspreiden aan ons over te dragen, maar is het ook mogelijk om het ontwerpen en drukken voor uw eigen rekening te nemen en alleen de verspreiding van uw kranten aan ons uit te besteden. Wilt u het hele proces uitbesteden aan Wijdverspreid? Dan bent u zelf alleen verantwoordelijk voor het aanleveren van de inhoud van uw krant. Wilt u het ontwerpen elders uit laten voeren? Dan is het belangrijk dat het ontwerp voldoet aan de aanleverspecificaties.

Drukken

Heeft u het hele proces, van ontwerpen tot verspreiden, aan ons uitbesteedt? Zorg er dan voor dat de inhoud van uw krant op tijd en in de juiste kwaliteit wordt aangeleverd. Heeft u er voor gekozen om uw kranten door ons te laten drukken en verspreiden en het ontwerpen van de krant elders te laten uitvoeren? Dan is het belangrijk dat het drukwerk op tijd wordt aangeleverd en voldoet aan de aanleverspecificaties. Bevat uw aangeleverde materiaal toch nog een klein foutje? Dan passen onze ontwerpers het graag voor u aan. Als de aangeleverde materialen aan alle eisen voldoen, gaan wij over tot het kranten drukken.

Verspreiden

Na het drukken van de kranten is het tijd on deze te verspreiden. De verspreiding van kranten is wordt uitgevoerd via ons netwerk van regionale verspreiders, die samen over meer dan 20.000 bezorgers beschikken. Dankzij onze bezorgers worden uw kranten snel verspreid in de regio(‘s) van uw keuze.

Wetten en regels voor de verspreiding van kranten

Wilt u kranten verspreiden in een bepaalde regio van Nederland? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de wetten en regels op het gebied van de verspreiding van kranten. Het verspreiden van kranten mag zonder toestemming of vergunning van de gemeente worden uitgevoerd. Echter, het reclamemateriaal zelf moet wel aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze voldoen aan de regels van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken – Misleidende Reclame en aan de Nederlandse Reclame Code. Het is aan te raden om deze wetten raadplegen voordat u een krant gaat verspreiden. Zo weet u zeker dat uw kranten de regels niet overschrijden en worden boetes en andere vervelende situaties voorkomen. Meer informatie over de wetten en regels wat betreft de verspreiding van reclamedrukwerk vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Kranten verspreiden kosten

Wilt u kranten verspreiden in een bepaalde regio van Nederland en bent u benieuwd naar de kosten? Het is lastig om een eenduidig antwoord te geven op de kosten van het verspreiden van kranten, omdat deze kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren. Allereerst moet u bepalen of u het ontwerpen en drukken van de kranten door ons laat doen, of dat u dat aan een ander bedrijf uitbesteed. Daarnaast speelt het formaat krant en het aantal adressen een rol in de kosten. Een kleiner formaat krant is uiteraard goedkoper om te laten verspreiden. Bent u benieuwd naar de kosten van kranten verspreiden voor uw bedrijf of organisatie? Dan kunt u uiteraard altijd een offerte aanvragen via onze website.

Offerte voor kranten verspreiden opvragen

De kranten verspreiden kosten verschillen per aanvraag. Wilt de kosten voor uw bedrijf of organisatie duidelijk hebben voordat u een bestelling plaatst? Dan kunt u uiteraard een offerte aanvragen via onze website. Voor het aanvragen van een offerte dient u het bestelproces te doorlopen tot en met de vijfde stap. Bij de vijfde stap van het bestelproces, de stap “Betaling”, kunt u de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte aankruisen. Door voor deze optie te kiezen ontvangt u automatisch een volledige offerte van de kosten in uw mailbox, met al uw keuzes en de kosten overzichtelijk gesorteerd. Wilt u uw offerte omzetten in een opdracht? De e-mail met de offerte bevat een knop waar u uw offerte om kunt zetten naar een opdracht. Hierdoor maakt u met een paar klikken van uw offerte een definitieve bestelling.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij Wijdverspreid zijn alle onderdelen van folderverspreiding op één adres gehuisvest. Van het ontwerpen van reclamedrukwerk tot het drukken en verspreiden ervan, wij kunnen alle onderdelen voor onze rekening nemen. Wijdverspreid kan dankzij de beschikking over een groot netwerk van regionale verspreiders reclamedrukwerk door heel Nederland verspreiden. Onze regionale verspreiders hebben samen in totaal meer dan 20.000 bezorgers in dienst en samen met hen zorgen wij ervoor dat uw boodschap op de juiste plek wordt bezorgd. Beschikt u nog niet over een ontwerp van uw krant? Wijdverspreid werkt samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en vormgeven van een huisstijl of een nieuwe campagne. Zij stellen graag een ontwerp voor u op. Heeft u bestanden aangeleverd en moet er toch het één en ander worden aangepast? Dan voert ons eigen opmaakteam deze aanpassingen graag voor u door. Met Wijdverspreid beschik je altijd over een ontwerp dat helemaal aan jouw eisen en verwachtingen voldoet. Echter, wij doen meer dan enkel reclamedrukwerk ontwerpen. Wij kunnen het drukwerk ook voor u drukken en verspreiden. Omdat uw drukwerk door onszelf kan worden gedrukt in één van de beste drukstraten van Nederland kunnen wij makkelijk concurreren met zelfs de goedkoopste drukwerkleveranciers. Zo ben je bij Wijdverspreid altijd verzekerd van de beste deal.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over het verspreiden van kranten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kranten en andere soorten reclamedrukwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je graag advies.


Ad van Geloven Ad van Geloven Fysius Fysius Gemeente Meppel Gemeente Meppel Tielbeke Tielbeke