Drukwerk verspreiden

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten, mensen laten kennismaken met uw bedrijf, producten of diensten óf de aanbiedingen van uw bedrijf onder de aandacht brengen? Drukwerk verspreiden is een goede manier om één of meerdere van deze doelen te behalen. Bij reclamedrukwerk verspreiden is de hulp van een professional, zoals Wijdverspreid, onmisbaar. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerpen, drukken én verspreiden van drukwerk, maar kunt u ook bij ons terecht voor één of twee van deze diensten. Wij zijn actief in heel Nederland en kunnen dankzij ons uitgebreide netwerk uw boodschap door heel Nederland of in een door u geselecteerd gebied verspreiden.

Over drukwerk verspreiden

Wilt u drukwerk verspreiden voor uw bedrijf, stichting of organisatie? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid kan alle vormen van drukwerk voor u ontwerpen, drukken en verspreiden. Zo kunt u bij ons terecht voor de verspreiding van drukwerk zoals flyers, folders, brochures en huis-aan-huisreclame. Het verspreiden van drukwerk is een flinke klus. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het bewaren van het overzicht, vindt u op onze website een overzichtelijk bestelproces. Met behulp van dit bestelproces kunt u al uw keuzes eenvoudig invullen en weet u direct wat het drukwerk verspreiden gaat kosten. Het is mogelijk om zowel het ontwerpen van flyers en folders als het drukken en verspreiden ervan door ons uit te laten voeren, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen het drukken en verspreiden uit te besteden aan Wijdverspreid. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie of heeft u een vraag? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Hoe werkt drukwerk verspreiden

Wilt u drukwerk laten verspreiden door Wijdverspreid en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Onderstaand stappenplan geeft inzicht in dit proces.

Aanvragen

Drukwerk laten verspreiden begint bij het plaatsen van een aanvraag. Deze aanvraag kunt u via onze website invullen. Bij het invullen van de aanvraag, ook wel het bestelproces genoemd, kunt u zelf kiezen waar uw drukwerk wordt verspreid, wie verantwoordelijk is voor het aanleveren van het drukwerk, hoe uw drukwerk gevouwen moet worden, welk papier moet worden gebruikt, of het drukwerk geseald moet worden en wanneer het drukwerk verspreid moet worden. Zo kunt u alle aspecten van het drukwerk verspreiden zelf bepalen en is het resultaat drukwerkverspreiding die helemaal bij uw bedrijf of organisatie past.

Aanleveren

Bij het doorlopen van uw bestelproces heeft u kunnen kiezen uit zelf het drukwerk ontwerpen en aanleveren of het ontwerpen en drukken aan ons overlaten. Heeft u er voor gekozen om uw drukwerk zelf te ontwerpen (en eventueel zelf te laten drukken)? Dan moet het ontwerp (en/of het drukwerk) uiteraard op tijd worden aangeleverd. De uiterste aanleverdatum krijgt u in het bestelproces te zien. Laat u uw drukwerk door ons drukken? Dan is het belangrijk om te onthouden dat uw ontwerp aan bepaalde eisen moet voldoen. Deze eisen vindt u in de aanleverspecificaties. Voldoet u materiaal aan alle eisen? Dan kunnen wij aan de slag met het drukken.

Verspreiden

Na het aanleveren en drukken van uw drukwerk, kan het verspreid worden. Het verspreiden doet Wijdverspreid met behulp van tientallen regionale verspreiders door heel Nederland. Dankzij dit uitgebreide netwerk beschikken wij over meer dan 20.000 bezorgers, die uw drukwerk overal in Nederland kunnen verspreiden.

Wetten en regels voor drukwerk verspreiden

Wat is de regelgeving rondom het verspreiden van drukwerk? Deze vraag wordt vaak gesteld. Over het algemeen zijn er niet veel wetten en regels voor de verspreiding van reclamedrukwerk. Het verspreiden mag zonder toestemming of vergunning van de gemeente worden uitgevoerd. Het is echter wel belangrijk dat het drukwerk zelf aan een aantal eisen voldoet. Zo moet het drukwerk voldoen aan de regels van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken – Misleidende Reclame en aan de Nederlandse Reclame Code. Wil jij drukwerk laten verspreiden? Dan is het aan te raden om deze wetten en regels te raadplegen. Zo voorkom je onaangename verrassingen en ben je goed op de hoogte van alle regels. Wil je meer weten over de wetten en regels voor de drukwerkverspreiding? Meer informatie over deze wetten vind je op de website van de Rijksoverheid.

De kosten van drukwerk verspreiden

Wat kost het verspreiden van drukwerk? Ook deze vraag wordt vaak gesteld. Het is echter lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. De kosten voor het verspreiden van drukwerk zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de oplage, het soort papier, de vouw van het drukwerk en wie het ontwerpen en drukken van de flyers en folders voor zijn rekening neemt een grote rol. Bent u benieuwd naar de kosten van het reclamedrukwerk verspreiden voor uw bedrijf of organisatie? Dan kunt u uiteraard altijd een offerte aanvragen via onze website.

Een offerte aanvragen

De prijzen van drukwerk verspreiden verschillen per aanvraag. Wilt u een goed beeld krijgen van het kostenplaatje? Dan is het aan te raden om een offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte kan eenvoudig via het bestelproces op onze website. In het bestelproces kunt u al uw keuzes aanvinken. Na het aanvinken van uw keuzes komt u terecht bij stap 5, “Betaling”. Bij deze stap heeft u de keuze uit drie mogelijkheden: een iDeal betaling, een betaling via overboeking of het aanvragen van een offerte. Door te klikken op het aan vragen van een offerte ontvangt u automatisch een offerte in uw mailbox. In deze offerte staan al uw keuzes en de bijbehorende kosten overzichtelijk gesorteerd, zodat u er nog even rustig naar kunt kijken. Heeft u besloten dat u de offerte om wilt zetten in een bestelling? Dan vindt u in de e-mail een knop. Dankzij deze knop maakt u met een paar klikken van uw offerte een definitieve bestelling.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een ervaren reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van flyers en folders, brochures, huis-aan-huisreclame en ander drukwerk. Wijdverspreid beschikt over een eigen ontwerpteam van ervaren ontwerpers. Deze ontwerpers kunnen uw drukwerk voor u ontwerpen, maar kunnen ook aanpassingen doorvoeren aan uw aangeleverde drukwerk. Daarnaast is Wijdverspreid de trotse eigenaar van een hypermoderne drukstraat. Onze drukstraat maakt het mogelijk om snel en tegen een scherpe prijs drukwerk af te drukken, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Als laatste beschikt Wijdverspreid over een uitgebreid netwerk van regionale verspreiders, met een landelijke dekking. Dankzij dit netwerk kunnen wij uw drukwerk door heel Nederland verspreiden.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over het drukwerkverspreiding, wilt u meer weten over ons bedrijf en onze diensten of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en staan u graag te woord.


Fysius Fysius Planet Happy Planet Happy Gamma Gamma Veldsink De Witte Veldsink De Witte