Folders en flyers laten drukken

Wilt u flyers of folders laten drukken voor uw bedrijf of organisatie? Bij een flyer drukken komt veel kijken. Zo moet er een passend ontwerp worden opgesteld en moet er een drukker worden gevonden. Voor het mooiste resultaat kunt u het drukken van flyers of folders daarom het beste overlaten aan een specialist. Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist. Wij kunnen tegen een scherpe prijs flyers en folders drukken en eventueel verspreiden. Wilt u goedkoop folders drukken en toch genieten van goede kwaliteit? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres.

Folders laten drukken

Wilt u een folder laten drukken bij een ervaren drukkerij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid beschikt over een hypermoderne drukstraat. Dankzij deze drukstraat kunnen wij snel en goedkoop folders drukken, zonder in te leveren op kwaliteit. Dat houdt in dat uw folders met heldere kleuren worden gedrukt, goed worden uitgesneden en op de juiste wijze worden gevouwen. Dankzij het grote aanbod formaten, papiersoorten en vouwmanieren kunt u bij Wijdverspreid altijd een folder drukken die helemaal aan uw eisen voldoet. En twijfelt u over uw keuze of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord.

Flyers laten drukken

Ook het drukken van flyers kan Wijdverspreid voor u uitvoeren. Het is mogelijk de flyers enkelzijdig te laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor dubbelzijdig bedrukte flyers. Tevens kunt u kiezen uit verschillende formaten en papiersoorten. Wijdverspreid kan dankzij een geavanceerde drukstraat goedkoop flyers drukken. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor het flyers laten drukken.

Het ontwerpen van het drukwerk

Wilt u flyers of folders laten drukken? Dan heeft u de keuze uit twee verschillende mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren, maar het is ook mogelijk om het ontwerpen van uw flyer of folder over te laten aan het ontwerpteam van Wijdverspreid. Wijdverspreid werkt samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en vormgeven van flyers, folders, brochures en ander drukwerk. Zij nemen het ontwerpen van uw drukwerk graag van uw over. Uiteraard verloopt het ontwerpen van uw flyers of folders in overleg met u. Zo weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens is.

Drukwerk aanleveren

Wilt u een flyer laten drukken bij Wijdverspreid maar wilt u het ontwerpen van uw reclamedrukwerk het liefst in eigen beheer houden? Ook dat is mogelijk bij Wijdverspreid. U kunt uw ontwerp dan kant en klaar aanleveren via onze website. Kiest u er voor om het ontwerpen van uw reclamedrukwerk elders uit te besteden of zelf uit te voeren? Dan is het belangrijk dat u de aanleverspecificaties goed doorleest en aanhoudt. Zo voorkomt u vervelende situaties en loopt het proces van flyers of folders drukken zo soepel mogelijk. Mocht er, ondanks het nauwkeurig volgen van de aanleverspecificaties, toch iets mis zijn met het ontwerp van uw folder of flyer? Dan past ons eigen team van ontwerpers het graag even voor u aan.

Over onze drukstraat

Om drukwerk van hoge kwaliteit te kunnen produceren is een goede, betrouwbare drukstraat van groot belang. Wijdverspreid beschikt over een moderne drukstraat van Sakurai. Dankzij deze drukstraat kunnen wij voordelig grote aantallen flyers en/of folders drukken zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien maakt deze drukstraat het mogelijk dat het drukwerk snel gedrukt kan worden, waardoor uw bestelde drukwerk binnen 2 tot 3 weken verspreid kan worden. Bent u op zoek naar een reclamedrukwerkspecialist waar u snel en tegen een scherpe prijs flyers, folders, brochures, reclame en ander drukwerk kunt laten drukken? Wijdverspreid is u graag van dienst.

Flyers laten ontwerpen, drukken en verspreiden op één adres

Bent u op zoek naar een bedrijf waar het proces van folders of flyers drukken en verspreiden zo soepel mogelijk verloopt? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid vindt u alles onder één dak. Van het ontwerpen en drukken van reclamedrukwerk tot het verspreiden ervan, wij kunnen alle onderdelen voor u uitvoeren. Dankzij ons uitgebreide netwerk, professionele team en hypermoderne machines kunnen wij het ontwerpen, drukken en verspreiden van uw flyers en folders snel en tegen een scherpe prijs uitvoeren. Wilt u flyers of folders drukken en verspreiden? Wijdverspreid is u graag van dienst.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat in heel Nederland actief is. Bij Wijdverspreid vindt u alles onder één dak. Dat houdt in dat u bij ons terecht kunt voor zowel het ontwerpen als het drukken en verspreiden van folders, flyers, brochures, huis-aan-huisreclame en ander drukwerk. Wijdverspreid beschikt over een eigen ontwerpteam dat zowel volledige flyers en folders kan ontwerpen als kleine aanpassingen kan doorvoeren aan aangeleverde ontwerpen. Tevens beschikken wij over een professionele, hypermoderne drukstraat. Dankzij onze drukstraat kunnen wij uw drukwerk snel en tegen een scherpe prijs afdrukken, zonder in te leveren op de kwaliteit. En wilt u dat uw reclamedrukwerk na het drukken direct verspreid wordt? Ook dat kan Wijdverspreid voor u uitvoeren. Wijdverspreid beschikt over een uitgebreid netwerk van regionale verspreiders met een dekking in heel Nederland. Dankzij dit netwerk kunnen wij gebruik maken van meer dan 20.000 bezorgers, die er samen voor zorgen dat uw reclamedrukwerk op de juiste adressen wordt bezorgd. Wilt u reclamedrukwerk laten ontwerpen, drukken en verspreiden? Ons ervaren team van professionals is u graag van dienst.

Contact, informatie en advies

Wijdverspreid maakt flyers drukken goedkoop en voor iedereen bereikbaar. Van bedrijven tot goede doelen en andere organisaties, iedereen kan bij ons terecht voor drukwerk. Heeft u vragen over flyers drukken, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u graag advies.


Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars Gemeente Midden-Drenthe Gemeente Midden-Drenthe Tielbeke Tielbeke Planet Happy Planet Happy