Brochures verspreiden

Wilt u brochures laten verspreiden in één of meerdere regio’s in Nederland? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid is als reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij ons vindt u alle onderdelen van brochures verspreiden op één adres. Zo kunnen wij uw brochure niet alleen voor u verspreiden, maar kunt u ook bij ons terecht voor het ontwerpen en het drukken ervan. Als uw reclamedrukwerk- en verspreidingspartner denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Over brochures laten verspreiden

Wilt u een bepaalde stad, gemeente of regio kennis laten maken met uw bedrijf, branche, sector of organisatie? Brochures verspreiden is een eenvoudige manier om meer mensen kennis te laten maken met uw bedrijf of organisatie. Brochures zijn compact en vallen op tussen andersoortig drukwerk, waardoor uw boodschap door zoveel mogelijk mensen gezien wordt. Hierdoor kunt u nieuwe klanten of contacten werven en kan uw omzet aanzienlijk stijgen. Wilt u brochures laten verspreiden? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Wijdverspreid is hét adres voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van brochures. Dankzij ons uitgebreide netwerk van regionale verspreiders kunnen wij uw boodschap of verhaal in alle uithoeken van Nederland bezorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goedkope brochureverspreiding

De verspreiding van brochures is voor veel bedrijven en organisaties een behoorlijke investering. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, is een betrouwbare verspreidingspartner onmisbaar. Wijdverspreid hecht veel waarde aan duidelijke afspraken en denkt graag met u mee over alles wat bij het verspreiden van brochures komt kijken. Bij Wijdverspreid staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar vinden we dat kwaliteit ook betaalbaar moet blijven. Door te investeren in goede materialen en een betrouwbaar netwerk kunnen wij uw brochures verspreiden tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Hoe werkt het verspreiden van brochures

Voordat wij uw brochures voor u kunnen verspreiden, moeten ze aangeleverd worden. Het aanleveren van brochures en ander drukwerk kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Aanvragen

De verspreiding van brochures begint bij het plaatsen van een aanvraag. De aanvraag kunt u plaatsen door het bestelproces op onze website te doorlopen. In het bestelproces kunt u zelf kiezen wie verantwoordelijk is voor het aanleveren van het drukwerk (uzelf of wijdverspreid) en waar en wanneer uw drukwerk verspreid moet worden. Het is mogelijk om het hele proces, ontwerpen, drukken en verspreiden aan ons uit te besteden, maar u kunt er ook voor kiezen om het ontwerpen en drukken zelf uit te laten voeren en uw brochures alleen door ons te laten verspreiden. Alle mogelijkheden zijn duidelijk weergegeven in ons bestelproces en wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u het hele proces uitbesteden aan Wijdverspreid? Dan bent u zelf alleen verantwoordelijk voor het aanleveren van de inhoud (tekst en foto’s) van uw brochures. Wilt u het ontwerpen elders uit laten voeren? Dan is het belangrijk dat het ontwerp voldoet aan de aanleverspecificaties.

Drukken

Heeft u ervoor gekozen om ook het ontwerpen en drukken van de brochure aan ons uit te besteden? Zorg er dan voor dat de inhoud van uw brochure op tijd en in de juiste kwaliteit wordt aangeleverd. Heeft u besloten om het ontwerpen van de krant elders uit te laten voeren en wilt u alleen het drukken en huis aan huis verspreiden van uw brochure aan ons uitbesteden? Dan is het belangrijk dat het drukwerk op tijd wordt aangeleverd en voldoet aan de aanleverspecificaties. Bevat uw aangeleverde materiaal ondanks uw inzet toch nog een klein foutje? Dan passen onze ontwerpers het graag voor u aan. Als de aangeleverde materialen aan alle eisen voldoen kunnen wij starten met het drukken van de brochures.

Verspreiden

Na het drukken van de brochures is het tijd om ze te verspreiden. Brochures verspreiden wij met behulp van ons uitgebreide netwerk van regionale reclamedrukwerkverspreiders, die samen over meer dan 20.000 bezorgers beschikken. Dankzij deze bezorgers kunnen wij er voor zorgen dat uw brochures snel verspreid kunnen worden in de regio(‘s) van uw keuze.

Wetten en regels voor brochureverspreiding

Wilt u brochures laten verspreiden in één of meerdere regio’s in Nederland? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle wetten en regels op het gebied van reclamedrukwerkverspreiding. Voor de verspreiding van brochures heeft u geen vergunning of toestemming van de gemeente nodig. De brochures zelf dienen echter wel aan een aantal eisen te voldoen. Zo moeten ze voldoen aan de regels van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken – Misleidende Reclame en aan de Nederlandse Reclame Code. Om vervelende situaties te voorkomen is het aan te raden deze regelgeving te raadplegen voordat u brochures gaat verspreiden. Zo weet u zeker dat uw brochures voldoen aan de regels en worden boetes en andere vervelende situaties voorkomen. Meer informatie over de wetten en regels wat betreft de verspreiding van reclamedrukwerk vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Kosten brochureverspreiding

Bent u benieuwd naar de kosten van brochures verspreiden? Omdat de kosten van het verspreiden van brochures afhankelijk zijn van een aantal verschillende factoren, is het lastig om een eenduidig antwoord te geven. Zo moet u eerst bepalen of u het ontwerpen en drukken uitbesteedt aan Wijdverspreid, of dat u dat elders laat uitvoeren. Daarnaast spelen het formaat brochure, het soort papier en het aantal adressen een grote rol in de kosten. Om een goed overzicht van de kosten van brochures verspreiden te krijgen, kunt u het beste via onze website een offerte opvragen. Zo zijn alle kosten in één oogopslag helder.

Offerte opvragen voor het verspreiden van brochures

Wilt u een offerte opvragen voor brochure verspreiding? Het aanvragen van een offerte doet u eenvoudig via onze website. Om een offerte te ontvangen, dient u het bestelproces te doorlopen tot en met de vijfde stap. Bij de vijfde stap van het bestelproces, de stap “Betaling”, kunt u de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte aankruisen. Door voor deze optie te kiezen ontvangt u automatisch een volledige offerte van de kosten in uw mailbox. In deze offerte vindt u alle keuzes en kosten overzichtelijk gesorteerd. Wilt u de offerte omzetten in een bestelling? Dan hoeft u niet het hele bestelproces opnieuw te doorlopen. De e-mail met de offerte bevat een knop waar u uw offerte om kunt zetten naar een opdracht. Hierdoor maakt u met een paar klikken van uw offerte een definitieve bestelling.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij Wijdverspreid vindt u alle onderdelen van drukwerkverspreiding onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van allerlei vormen van reclamedrukwerk. Van folders drukken tot kranten verspreiden, dankzij ons eigen team van ervaren ontwerpers, onze hypermoderne drukstraat en ons uitgebreide netwerk van regionale verspreiders kunnen wij uw reclamedrukwerk binnen afzienbare tijd ontwerpen, drukken en verspreiden in alle hoeken van Nederland. Onze eigen hypermoderne drukstraat zorgt ervoor dat wij al het drukwerk snel kunnen drukken, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Hierdoor kunnen wij een lage prijs hanteren en makkelijk concurreren met zelfs de goedkoopste drukwerkleveranciers van Nederland. Wil jij drukwerk verspreiden? Bij Wijdverspreid ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over de verspreiding van brochures, wilt u meer weten over onze andere diensten of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van folders en flyers verspreiden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.


Gamma Gamma Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars Gemeente Midden-Drenthe Gemeente Midden-Drenthe Fysius Fysius