Folders en flyers verspreiden in Apeldoorn

Wilt u flyers of folders verspreiden in Apeldoorn of omgeving? Dan bent u bij Wijdverspreid, een landelijk opererende reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist, aan het juiste adres. Wijdverspreid is expert op het gebied van reclamedrukwerk en bij ons vindt u alle diensten onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van kranten, folders, flyers en allerlei andere soorten drukwerk. Meer weten over de mogelijkheden van reclame verspreiden in Apeldoorn en omgeving? Neem gerust contact met ons op.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Apeldoorn

Krijg direct inzicht in de kosten voor het drukken en verspreiden van reclamemateriaal in Apeldoorn en omgeving dankzij ons snelle bestelproces.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Apeldoorn

Direct en geheel vrijblijvende inzage in de kosten voor het drukken en verspreiden, supersnel bestelproces.

Folders verspreiden in Apeldoorn

Het verspreiden van een folder is een uitstekende manier om huishoudens kennis te laten maken met uw bedrijf, organisatie, producten of diensten. In folders kunnen alle mogelijkheden en/of producten overzichtelijk worden weergegeven, zodat mensen ze in alle rust kunnen bekijken. Wilt u ook folders laten verspreiden in Apeldoorn en omgeving, zodat nog meer huishoudens uw bedrijf of organisatie weten te vinden? Dan kunt u terecht bij Wijdverspreid. Wijdverspreid beschikt over een ervaren ontwerpteam, een hypermoderne drukstraat en meer dan 20.000 bezorgers, waardoor wij uw boodschap al binnen twee weken in de door u gekozen regio’s kunnen verspreiden. Dankzij onze moderne en snelle drukstraat kunnen wij de kosten van het verspreiden van folders laag houden, zodat u voor een scherpe prijs folders kunt laten verspreiden. Door reclame verspreiden in Apeldoorn uit te besteden aan Wijdverspreid bent u altijd verzekerd van de allerbeste deal.

Flyerverspreiding in Apeldoorn met Wijdverspreid

Ook voor flyers laten verspreiden in Apeldoorn bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Het huis aan huis laten verspreiden van flyers is meestal goedkoper dan de verspreiding van folders, omdat flyers uit één pagina bestaan en niet gevouwen hoeven worden. Als expert op het gebied van reclamedrukwerk en reclameverspreiding kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van flyerverspreiding. U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket van ontwerpen, drukken en verspreiden, maar het is ook mogelijk om alleen het drukken en verspreiden of alleen het verspreiden aan ons uit te besteden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van flyers huis aan huis verspreiden in Apeldoorn te bespreken.

De kosten van folders en flyers verspreiden in Apeldoorn

Hieronder vindt u een indicatie van de kosten voor het drukken en verspreiden van flyers en folders in Apeldoorn en omgeving. De onderstaande berekening is gemaakt op basis van het 45 grams papier, omdat dit het meest verkocht wordt, maar het is uiteraard ook mogelijk om uw folders of flyers op een ander soort papier te laten drukken. Bij de onderstaande berekening is uitgegaan van 55.689 adressen. Wilt u de folder ook door ons laten ontwerpen? De kosten daarvan zijn opgenomen in de kolom “Opmaakkosten”. Levert u zelf een ontwerp aan? Dan is het belangrijk dat dit ontwerp aan de aanleverspecificaties voldoet.

Kosten drukwerk en verspreiding

Zie hieronder een indicatie van de kosten voor het drukwerk en verspreiding naar 44.543 adressen in de gemeente Apeldoorn. Deze voorbeeldberekening is op basis van (het meest verkochte) 45 grams papier. We leveren uiteraard ook andere papiersoorten.

Product Kosten drukken en verspreiden (excl. BTW) Opmaakkosten
Flyer A4 € 2.980 € 75
Flyer A4 (extra groot) € 2.952 € 100
Flyer A5 € 1.885 € 75
Flyer A5 (extra groot) € 2.161 € 75
Flyer A6 € 1.628 € 75
Flyer carre (klein) € 1.628 € 75
Flyer carre (groot) € 2.399 € 75
Flyer A4 (dubbelz.) € 2.534 € 75
Flyer A4 (extra groot) (dubbelz.) € 3.161 € 100
Flyer A5 (dubbelz.) € 1.953 € 75
Flyer A5 (extra groot) (dubbelz.) € 2.266 € 75
Flyer A6 (dubbelz.) € 1.662 € 75
Flyer carre (klein) (dubbelz.) € 1.662 € 75
Flyer carre (groot) (dubbelz.) € 2.534 € 75
Folder A4 (staand) € 3.987 € 125
Folder A4 Wikkelvouw (staand) € 6.053 € 175
Folder A4 Harmonicavouw (staand) € 6.053 € 175
Folder A5 enkele vouw (liggend) € 2.824 € 75
Folder A5 wikkelvouw (liggend) € 3.113 € 100
Folder A5 harmonicavouw (liggend) € 3.113 € 100
Pizza folder US met enkele vouw € 2.824 € 75
Pizza folder US (wikkelvouw) € 3.113 € 100
Pizza folder US (harmonicavouw) € 3.113 € 100
Folder A5 enkele vouw (staand) € 2.824 € 75
Folder A5 wikkelvouw (staand) € 3.113 € 100
Folder A5 harmonicavouw (staand) € 3.113 € 100
Folder A6 enkele vouw (staand) € 2.242 € 75
Folder A6 wikkelvouw (staand) € 2.532 € 100
Folder A6 harmonicavouw (staand) € 2.532 € 100
Pizza folder USXL met enkele vouw € 3.987 € 125
Pizza folder USXL (wikkelvouw) € 4.277 € 175
Pizza folder USXL (harmonicavouw) € 4.277 € 175
Folder Carre Small € 2.475 € 75
Folder Carre Small (wikkelvouw) € 2.765 € 100
Folder Carre Small (harmonicavouw) € 2.765 € 100
Folder Carre Large € 3.987 € 125
Folder Carre Large (wikkelvouw) € 4.316 € 175
Folder Carre Large (harmonicavouw) € 4.316 € 175
Krant (Tabloid) € 3.736 € 45
Krant (Half-Berliner) € 3.090 € 45
Eigen drukwerk € 1.793 n.v.t.

We gaan er hierbij van uit dat u zelf zorgdraagt voor het ontwerp. Mocht u geen ontwerp gereed hebben dan kunnen wij dit eventueel voor u realiseren. De kosten hiervoor zijn opgenomen in bovenstaande tabel onder de kop "Opmaakkosten".

Een offerte aanvragen voor het verspreiden van folders en flyers in Apeldoorn

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van flyerverspreiding en/of folderverspreiding in Apeldoorn voor uw bedrijf of organisatie? Om inzicht te krijgen in de kosten voor uw situatie kunt u een offerte aanvragen via onze website. Het aanvragen van een offerte kan door het bestelproces te doorlopen. In het bestelproces vindt u alle mogelijkheden duidelijk weergegeven en kunt u het verspreiden van reclamemateriaal samenstellen zoals u dat zelf wilt. Bij de vijfde stap van het bestelproces kunt u uw bestelling afronden door te betalen, maar kunt u er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. Door voor deze optie te kiezen wordt er een offerte naar uw e-mailadres gestuurd. De offerte bevat een overzicht van alle keuzes en bijbehorende kosten, zodat u deze nog even in alle rust kunt bekijken. Wilt u meerdere offertes voor flyers en folders verspreiden aanvragen? Dan dient u het bestelproces meerdere keren te doorlopen. Wilt u uw offerte omzetten in een definitieve aanvraag? De e-mail met de offerte bevat een knop waarmee u in één klik van uw offerte een drukwerkopdracht maakt. Heeft u vragen over de offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Wijdverspreid inschakelen voor het verspreiden van reclamedrukwerk

Wilt u reclamedrukwerk verspreiden in Apeldoorn en/of omgeving? Dan is een betrouwbare verspreidingspartner onmisbaar. Bij Wijdverspreid denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden van reclame verspreiden voor uw bedrijf of organisatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst. Heeft u genoeg aan de informatie op onze website en wilt u een drukopdracht plaatsen? Door het bestelproces te doorlopen kunt u de verspreiding van uw folders of flyers geheel naar wens vormgegeven en heeft u direct inzicht in de kosten. Na het afronden van de betaling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met uw opdracht.

Over Wijdverspreid

Bij Wijdverspreid vindt u alle diensten op het gebied van reclamedrukwerk op één adres. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van allerlei soorten reclamedrukwerk. Ons ervaren ontwerpteam stelt graag een folder of flyer voor u op die aansluit op uw huisstijl en al uw wensen. Ons drukteam zorgt er met behulp van onze hypermoderne drukstraat vervolgens voor dat uw reclamedrukwerk snel gedrukt en eventueel gevouwen wordt. Dankzij onze moderne drukstraat kunnen we de kosten van het drukken laag houden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Als het drukken van de folders of flyers is afgerond, kan er worden gestart met het verspreiden. Wijdverspreid beschikt over een betrouwbaar netwerk van regionale verspreiders die samen meer dan 20.000 bezorgers in dienst hebben. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en kunnen wij uw reclamedrukwerk in alle uithoeken van Nederland verspreiden. Wilt u huis aan huis reclame verspreiden in Apeldoorn of een andere regio in Nederland? Van kranten verspreiden tot brochures laten verspreiden, Wijdverspreid biedt het totaalpakket en is u graag van dienst.

Contact, informatie en advies

Wilt u alle huishoudens in een plaats of regio kennis laten maken met uw bedrijf of organisatie en drukwerk laten verspreiden? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Van het ontwerpen van het reclamemateriaal tot het verspreiden ervan, wij kunnen u volledig ontzorgen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en kosten van drukwerk verspreiden in Apeldoorn of omgeving? Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.


Gemeente Hoogeveen Gemeente Hoogeveen Fysius Fysius Planet Happy Planet Happy Gemeente Meppel Gemeente Meppel