Folders en flyers verspreiden in Rotterdam

Wilt u reclame laten verspreiden in Rotterdam of de regio Rotterdam? Wijdverspreid kan alles op het gebied van reclamedrukwerk en drukwerkverspreiding voor u regelen. Bij ons heeft u zelf de keuze waar uw reclamedrukwerk wordt verspreid en kunt u zelf bepalen of u het ook door ons laat ontwerpen en drukken, of dat u dat in eigen beheer houdt. Dankzij onze hypermoderne drukstraat kunnen wij uw folders, flyers en andere soorten drukwerk snel en tegen een scherpe prijs drukken, waardoor uw reclamedrukwerk al binnen twee weken in het door u gekozen gebied verspreid kan worden. Wilt u flyers en folders laten verspreiden in Rotterdam en/of omgeving? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Rotterdam

Krijg direct en geheel vrijblijvend inzicht in de kosten van het drukken en verspreiden van diverse soorten reclamedrukwerk met behulp van ons snelle en nauwkeurige bestelproces.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Rotterdam

Direct en geheel vrijblijvende inzage in de kosten voor het drukken en verspreiden, supersnel bestelproces.

Folders verspreiden in Rotterdam

Wilt u folders laten verspreiden in Rotterdam en/of gemeente Rotterdam? Reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist Wijdverspreid is u graag van dienst. Bij Wijdverspreid vindt u alle diensten die te maken hebben met reclameverspreiding onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van allerlei soorten reclamedrukwerk. Naast folders en flyers kunnen wij ook kranten, brochures en andere soorten reclamedrukwerk voor u ontwerpen, drukken en verspreiden. Van brochureverspreiding tot kranten laten verspreiden, bij Wijdverspreid kan het allemaal. Het is mogelijk om alle werkzaamheden aan ons uit te besteden, maar u kunt ook bij ons terecht voor een enkele dienst, zoals bijvoorbeeld alleen het drukken of verspreiden van folders of flyers. Wanneer u reclamedrukwerk door ons wilt laten drukken en zelf zorg draagt voor het ontwerp, is het belangrijk dat het ontwerp voldoet aan de aanleverspecificaties. Door u aan deze specificaties te houden kunnen wij uw reclamedrukwerk snel drukken en kan het snel verspreid worden. Bevat het aangeleverde ontwerp ondanks goed opletten van uw kant toch nog een klein foutje? Dan past ons ontwerpteam het gratis voor u aan. Wilt u folders of andere soorten huis aan huis reclame verspreiden in Rotterdam? Wijdverspreid is u graag van dienst.

Flyers verspreiden in Rotterdam

Ook voor flyerverspreiding in Rotterdam bent u bij verspreidingsdienst Wijdverspreid aan het juiste adres. Het verspreiden van een flyer kan goedkoper uitvallen dan de verspreiding van een folder, omdat een flyer slechts uit één pagina bestaat en bovendien niet gevouwen hoeft worden. Hierdoor kunt u voor een scherpe prijs de inwoners van Rotterdam en omgeving kennis laten maken met uw bedrijf of organisatie. Wilt u de huishoudens van Rotterdam bereiken met uw boodschap? Loop het bestelproces door en ontdek wat de mogelijkheden van uw reclameboodschap huis aan huis laten verspreiden zijn, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wijdverspreid is u graag van dienst op het gebied van reclame verspreiden in Rotterdam.

De kosten van flyerverspreiding en folderverspreiding in Rotterdam

Om u inzicht te geven in de kosten van flyers en folders drukken en verspreiden in Rotterdam en omgeving, vindt u hieronder een klein overzicht. De onderstaande berekeningen zijn gemaakt voor 220.869 adressen en gaan uit van ons 45 grams papier, omdat deze het meest verkocht wordt. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander papiersoort te bestellen. Bij de onderstaande berekening is er vanuit gegaan dat u zelf zorgdraagt voor het ontwerp van uw reclamedrukwerk. Mocht u geen ontwerp gereed hebben dan kan ons ervaren team van ontwerpers dit eventueel voor u realiseren. De kosten hiervoor zijn ook opgenomen in de onderstaande tabel, onder de kop "Opmaakkosten".

Kosten drukwerk en verspreiding

Zie hieronder een indicatie van de kosten voor het drukwerk en verspreiding naar 107.826 adressen in de gemeente Rotterdam. Deze voorbeeldberekening is op basis van (het meest verkochte) 45 grams papier. We leveren uiteraard ook andere papiersoorten.

Product Kosten drukken en verspreiden (excl. BTW) Opmaakkosten
Flyer A4 € 15.625 € 75
Flyer A4 (extra groot) € 8.749 € 100
Flyer A5 € 6.866 € 75
Flyer A5 (extra groot) € 7.355 € 75
Flyer A6 € 6.413 € 75
Flyer carre (klein) € 6.413 € 75
Flyer carre (groot) € 7.773 € 75
Flyer A4 (dubbelz.) € 8.101 € 75
Flyer A4 (extra groot) (dubbelz.) € 9.255 € 100
Flyer A5 (dubbelz.) € 7.031 € 75
Flyer A5 (extra groot) (dubbelz.) € 7.607 € 75
Flyer A6 (dubbelz.) € 6.495 € 75
Flyer carre (klein) (dubbelz.) € 6.495 € 75
Flyer carre (groot) (dubbelz.) € 8.101 € 75
Folder A4 (staand) € 10.944 € 125
Folder A4 Wikkelvouw (staand) € 15.889 € 175
Folder A4 Harmonicavouw (staand) € 15.889 € 175
Folder A5 enkele vouw (liggend) € 8.802 € 75
Folder A5 wikkelvouw (liggend) € 9.503 € 100
Folder A5 harmonicavouw (liggend) € 9.503 € 100
Pizza folder US met enkele vouw € 8.802 € 75
Pizza folder US (wikkelvouw) € 9.503 € 100
Pizza folder US (harmonicavouw) € 9.503 € 100
Folder A5 enkele vouw (staand) € 8.802 € 75
Folder A5 wikkelvouw (staand) € 9.503 € 100
Folder A5 harmonicavouw (staand) € 9.503 € 100
Folder A6 enkele vouw (staand) € 7.732 € 75
Folder A6 wikkelvouw (staand) € 8.432 € 100
Folder A6 harmonicavouw (staand) € 8.432 € 100
Pizza folder USXL met enkele vouw € 10.944 € 125
Pizza folder USXL (wikkelvouw) € 11.645 € 175
Pizza folder USXL (harmonicavouw) € 11.645 € 175
Folder Carre Small € 8.128 € 75
Folder Carre Small (wikkelvouw) € 8.828 € 100
Folder Carre Small (harmonicavouw) € 8.828 € 100
Folder Carre Large € 10.944 € 125
Folder Carre Large (wikkelvouw) € 11.684 € 175
Folder Carre Large (harmonicavouw) € 11.684 € 175
Krant (Tabloid) € 10.282 € 45
Krant (Half-Berliner) € 8.943 € 45
Eigen drukwerk € 13.031 n.v.t.

We gaan er hierbij van uit dat u zelf zorgdraagt voor het ontwerp. Mocht u geen ontwerp gereed hebben dan kunnen wij dit eventueel voor u realiseren. De kosten hiervoor zijn opgenomen in bovenstaande tabel onder de kop "Opmaakkosten".

Een offerte aanvragen voor reclamedrukwerk verspreiden in Rotterdam en omgeving

Wilt u flyers of folders verspreiden in Rotterdam en bent u benieuwd naar de kosten? Om inzicht te krijgen in de kosten kunt u via onze website een offerte aanvragen. Een offerte aanvragen doet u door het bestelproces te doorlopen. Bij de vijfde stap van het bestelproces kunt u uw bestelling definitief maken door te betalen, maar vindt u ook de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte. Wanneer u voor deze optie kiest, wordt er een offerte met een overzicht van alle keuzes en bijbehorende kosten naar uw e-mailadres gestuurd. Door een offerte aan te vragen kunt u alle keuzes en kosten nog even rustig bekijken en een weloverwogen beslissing maken. Wilt u de offerte omzetten in een bestelling? De e-mail met de offerte bevat een knop waarmee u uw offerte in één klik omzet naar een definitieve opdracht. Hierdoor hoeft u niet weer het hele bestelproces door te lopen. Wilt u meerdere offertes aanvragen voor folderverspreiding in Rotterdam? Dan kunt u eenvoudig een aantal aanpassingen in uw bestelling maken en opnieuw kiezen voor de optie offerte aanvragen.

Flyers of folders laten verspreiden in Rotterdam met Wijdverspreid

Wilt u folders of flyers laten verspreiden in Rotterdam en/of omgeving? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Door het bestelproces door te lopen kunt u de verspreiding van uw reclamedrukwerk vormgeven zoals u dat zelf wilt en krijgt u direct inzicht in de kosten. Heeft u vragen over de mogelijkheden van drukwerk laten verspreiden of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een ervaren reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist, waar u terecht kunt voor het totaalpakket. Van het ontwerpen en drukken van diverse soorten reclamedrukwerk tot het verspreiden ervan, bij Wijdverspreid vindt u alle diensten onder één dak. Ons team van ervaren ontwerpers stelt graag een folder- of flyerontwerp voor u op dat helemaal aansluit op uw huisstijl en dankzij onze hypermoderne drukstraat kunnen wij uw reclamedrukwerk snel en tegen een scherpe prijs drukken, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Wilt u naast het ontwerpen en drukken uw reclamedrukwerk laten verspreiden in Rotterdam of een andere regio in Nederland? Ook dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van regionale verspreiders beschikken wij over ruim 20.000 bezorgers, die uw reclamedrukwerk in alle regio’s van Nederland kunnen verspreiden. Wilt u mensen kennis laten maken met uw bedrijf, organisatie, producten of diensten en reclamedrukwerk zoals flyers laten verspreiden in Rotterdam of een andere regio in Nederland? Het ervaren team van Wijdverspreid is u graag van dienst.

Contact, informatie en advies

Wilt u huis aan huis verspreiden in Rotterdam of omgeving en bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van folder- en flyerverspreiding kunt u een offerte aanvragen via de website of contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.


DNK DNK Van Dijk Ijzerwaren Van Dijk Ijzerwaren Goed in Groei Goed in Groei Kontrast Kontrast