Folders en flyers verspreiden in Zwolle

Wilt u flyers, folders of andersoortig drukwerk verspreiden in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij reclemedrukwerk- en verspreidingsspecialist Wijdverspreid aan het juiste adres. Bij Wijdverspreid zijn alle diensten onder één dak geschaard. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken én verspreiden van allerlei soorten reclamedrukwerk. Dankzij ons grote netwerk van regionale verspreiders kunnen wij uw reclamemateriaal door heel Nederland verspreiden. Wilt u folders en flyers laten verspreiden in Zwolle en omgeving? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Zwolle

Direct inzicht in de kosten voor het drukken en verspreiden van reclamemateriaal in Zwolle en omgeving dankzij ons snelle bestelproces.

Plaats nu een verspreidingsopdracht in Zwolle

Direct en geheel vrijblijvende inzage in de kosten voor het drukken en verspreiden, supersnel bestelproces.

Folders verspreiden in Zwolle

Wilt u folders verspreiden in Zwolle of gemeente Zwolle? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juist adres. Wij kunnen de folders alleen voor u verspreiden, maar het is ook mogelijk om het hele proces, van ontwerpen tot en met verspreiden, aan ons over te dragen. Dankzij ons eigen ontwerpteam, een hypermoderne drukstraat en een groot netwerk van regionale verspreiders kunnen wij tegen een scherpe prijs allerlei soorten reclamedrukwerk voor u ontwerpen, drukken en verspreiden. Wilt u het ontwerpen van uw folders of huis aan huis reclame het liefst in eigen beheer houden, maar wilt u wel het drukken en verspreiden aan ons uitbesteden? Dan is het belangrijk dat uw ontwerp voldoet aan de aanleverspecificaties. Bevat het aangeleverde ontwerp toch een klein foutje, ondanks goed opletten van uw kant? Dan passen onze ervaren ontwerpers dat gratis voor u aan. Wilt huis aan huis reclame verspreiden in Zwolle en omgeving, zodat iedereen kennis kan maken met uw bedrijf, organisatie, producten of diensten? Het ervaren team van Wijdverspreid is u graag van dienst.

Flyers verspreiden

Ook voor flyers verspreiden in Zwolle en omgeving bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Het verspreiden van een flyer is meestal goedkoper dan het verspreiden van folders, omdat flyers uit één pagina bestaan en niet gevouwen hoeven worden. Met een flyer kunt u daarom tegen een scherpe prijs mensen laten kennismaken met uw bedrijf, organisatie, producten of diensten. Wilt u de huishoudens van Zwolle en gemeente Zwolle bereiken met uw boodschap? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden van drukwerkverspreiding te bespreken of vraag een offerte aan. Wijdverspreid helpt u graag verder met reclamedrukwerk verspreiden in Zwolle.

De kosten van folderverspreiding en flyerverspreiding in Zwolle

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van flyer- of folderverspreiding in Zwolle? Hieronder vindt u een indicatie van de kosten van het drukken en verspreiden van folders naar 40.986 adressen in de gemeente Zwolle. Bij de onderstaande berekening is uitgegaan van 45 grams papier, maar het is uiteraard ook mogelijk om uw reclamedrukwerk op een ander papiersoort te laten drukken. Bij de onderstaande berekening zit het ontwerpen van de flyer of folder niet inbegrepen. Mocht u geen ontwerp hebben, dan is het uiteraard mogelijk om dit uit te besteden aan Wijdverspreid. De kosten hiervoor zijn opgenomen in de kolom "Opmaakkosten".

Kosten drukwerk en verspreiding

Zie hieronder een indicatie van de kosten voor het drukwerk en verspreiding naar 40.986 adressen in de gemeente Zwolle. Deze voorbeeldberekening is op basis van (het meest verkochte) 45 grams papier. We leveren uiteraard ook andere papiersoorten.

Product Kosten drukken en verspreiden (excl. BTW) Opmaakkosten
Flyer A4 € 2.542 € 75
Flyer A4 (extra groot) € 3.052 € 100
Flyer A5 € 2.070 € 75
Flyer A5 (extra groot) € 2.324 € 75
Flyer A6 € 1.833 € 75
Flyer carre (klein) € 1.833 € 75
Flyer carre (groot) € 2.542 € 75
Flyer A4 (dubbelz.) € 2.667 € 75
Flyer A4 (extra groot) (dubbelz.) € 3.244 € 100
Flyer A5 (dubbelz.) € 2.132 € 75
Flyer A5 (extra groot) (dubbelz.) € 2.420 € 75
Flyer A6 (dubbelz.) € 1.865 € 75
Flyer carre (klein) (dubbelz.) € 1.865 € 75
Flyer carre (groot) (dubbelz.) € 2.667 € 75
Folder A4 (staand) € 4.004 € 125
Folder A4 Wikkelvouw (staand) € 5.908 € 175
Folder A4 Harmonicavouw (staand) € 5.908 € 175
Folder A5 enkele vouw (liggend) € 2.934 € 75
Folder A5 wikkelvouw (liggend) € 3.200 € 100
Folder A5 harmonicavouw (liggend) € 3.200 € 100
Pizza folder US met enkele vouw € 2.934 € 75
Pizza folder US (wikkelvouw) € 3.200 € 100
Pizza folder US (harmonicavouw) € 3.200 € 100
Folder A5 enkele vouw (staand) € 2.934 € 75
Folder A5 wikkelvouw (staand) € 3.200 € 100
Folder A5 harmonicavouw (staand) € 3.200 € 100
Folder A6 enkele vouw (staand) € 2.399 € 75
Folder A6 wikkelvouw (staand) € 2.665 € 100
Folder A6 harmonicavouw (staand) € 2.665 € 100
Pizza folder USXL met enkele vouw € 4.004 € 125
Pizza folder USXL (wikkelvouw) € 4.270 € 175
Pizza folder USXL (harmonicavouw) € 4.270 € 175
Folder Carre Small € 2.616 € 75
Folder Carre Small (wikkelvouw) € 2.882 € 100
Folder Carre Small (harmonicavouw) € 2.882 € 100
Folder Carre Large € 4.004 € 125
Folder Carre Large (wikkelvouw) € 4.309 € 175
Folder Carre Large (harmonicavouw) € 4.309 € 175
Krant (Tabloid) € 3.777 € 45
Krant (Half-Berliner) € 3.211 € 45
Eigen drukwerk € 1.685 n.v.t.

We gaan er hierbij van uit dat u zelf zorgdraagt voor het ontwerp. Mocht u geen ontwerp gereed hebben dan kunnen wij dit eventueel voor u realiseren. De kosten hiervoor zijn opgenomen in bovenstaande tabel onder de kop "Opmaakkosten".

Een offerte aanvragen voor het verspreiden van folders en flyers in Zwolle

Wilt flyers of folders laten verspreiden in Zwolle en bent u benieuwd geworden naar de kosten? Dan is het aan te raden om eerst een offerte op te vragen. Door een offerte op te vragen krijgt u inzicht in de kosten en de verschillende mogelijkheden van folders en flyers verspreiden, waardoor u een weloverwogen beslissing kunt maken. Bij Wijdverspreid kunt u een offerte aanvragen door het bestelproces te doorlopen. In de vijfde stap van het bestelproces heeft de mogelijkheid om uw bestelling te betalen, maar verschijnt ook de optie van een offerte aanvragen. Door deze optie aan te klikken worden de door u gemaakte keuzes in het bestelproces als offerte naar uw e-mailadres gestuurd, zodat u alle kosten en opties nog even rustig kunt bekijken. Wilt u meerdere offertes aanvragen? Dan kunt u het bestelproces meerdere keren doorlopen.

Flyers of folders laten verspreiden in Zwolle met Wijdverspreid

Heeft u een offerte aangevraagd en wilt u deze graag omzetten in een opdracht tot huis aan huis verspreiden in Zwolle? In de e-mail met de offerte vindt u een knop waar u de offerte met één klik om kunt zetten naar een bestelling. Heeft u geen offerte aangevraagd? Dan kunt u gewoon het bestelproces op onze website doorlopen. In het bestelproces kunt u de verspreiding van uw flyer of folder vormgeven zoals u dat wilt en heeft u direct een inzage in de kosten. Wilt u liever een brochure laten verspreiden of bent u benieuwd geworden naar de kosten van krantenverspreiding? Ook deze mogelijkheden zijn opgenomen in ons bestelproces.

Over Wijdverspreid

Wijdverspreid is een reclamedrukwerk- en verspreidingsspecialist, werkzaam in heel Nederland. Bij Wijdverspreid vindt u alles onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, drukken en verspreiden van allerlei soorten reclamedrukwerk. U kunt ervoor kiezen om het ontwerpen van uw reclamedrukwerk in eigen beheer te houden, maar het is ook mogelijk om dat uit te besteden aan Wijdverspreid. Ons ervaren ontwerpteam stelt graag een krant, flyer, folder of brochure voor u op die helemaal aansluit op uw huisstijl en wensen. Wilt u reclamedrukwerk laten drukken? Ook dat is mogelijk bij Wijdverspreid. Dankzij onze hypermoderne drukstraat kunnen wij snel en efficiënt tegen een lage prijs folders en flyers drukken, zonder in te leveren op de kwaliteit. Het is mogelijk om alleen reclamedrukwerk bij ons te laten ontwerpen en drukken, maar wij kunnen het ook voor u verspreiden door heel Nederland. Van flyers en folders verspreiden in Zwolle tot flyer- en folderverspreiding in Rotterdam, dankzij ons betrouwbare netwerk van regionale verspreiders beschikken wij over meer dan 20.000 bezorgers die uw boodschap door heel Nederland kunnen verspreiden. Het is mogelijk om uw folders, flyers of andere soorten reclamedrukwerk in een kleine regio te verspreiden, maar wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van landelijke verspreiding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van huis aan huis verspreiding te bespreken.

Contact, informatie en advies

Wilt u folders en flyers laten verspreiden door een ervaren verspreidingsbedrijf? Dan bent u bij Wijdverspreid aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreid, betrouwbaar netwerk van regionale verspreiders zorgen ervoor dat wij uw boodschap binnen afzienbare tijd door heel Nederland kunnen verspreiden. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken. Wij staan u graag te woord.


Gemeente Midden-Drenthe Gemeente Midden-Drenthe Lamberink Makelaars Lamberink Makelaars Gamma Gamma Planet Happy Planet Happy